Пропускане до съдържанието на страницата

Членовете на Европейския парламент Андрей Новаков и Емил Радев с информационен офис в Русе

събота, 27 януари 2018

Днес, в сградата на ул. „Райко Даскалов“ 2, беше открит информационен офис на членовете на Европейския парламент Андрей Новаков и Емил Радев от групата на Европейската народна партия. На събитието присъстваха също народните представители Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Андриан Райков, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, зам.-кметът по хуманитарни дейности в Община Русе Иван Григоров и зам.-кметът по комунални дейности в Община Русе Наталия Кръстева, общински съветници и граждани.

       Кратка музикална програма с участието на мажоретен състав „Екстрийм“ и фолклорно студио „Зора“ към Общински младежки дом Русе, както и пускане на балони в небето, предшестваха символичното прерязване на лентата на новия информационен център.

       Кметът Пламен Стоилов подари икона на Свети Георги за новооткрития офис, а народният представител Пламен Нунев заяви, че разчита евродепутатите да работят активно за Русе. „Аз съм уверен, че те ще съдействат всеки с компетентност в своята област. Изключително много са техните инициативи в Европейския парламент“, каза при откриването г-н Нунев.

   По време на визитата си в Русе, евродепутатите проведоха работна среща с кмета Пламен Стоилов, след което посетиха ледения фестивал Ruse Ice Fest 2018 и разгледаха ледените фигури.

       По-късно днес Новаков и Радев посетиха УМБАЛ „Медика – Русе“ и „Експрес сървиз“ ЕООД. Евродепутатите се срещнаха и с членовете на Младежкия парламент и клуб „Дебати“ към Общински младежки дом – Русе. Дискусията беше открита от зам.-кмета Наталия Кръстева, която приветства амбициозните деца и изрази надежда, че подобни форуми с участието на български евродепутати, ще се превърнат в традиция. 

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/