Пропускане до съдържанието на страницата

Дървото на влюбените в Русе отново ще разцъфне

вторник, 11 януари 2022

За четвърта поредна година СНЦ „Дунавско сияние“ ще окичат Дървото на влюбените в Русе.

На празника на Свети Валентин – Деня на влюбените, сдружението и приятелите им от Ателие за ръчна изработка „Пифчо“ със съдействието на „Ауреа Артис“ – магазин за артистични и ръчно изработени подаръци , организират поредица от събития, с които да провокират креативността на нашите съграждани да даряват любов и надежда.

 

До 10 февруари желаещите могат да се включат в конкурса за най-креативно послание за любовта и приятелството. Към картичките трябва да се опишат имена, години и телефон за връзка на автора им. Те  ще се предават в магазина за артистични и ръчно изработени подаръци „АУРЕА АРТИС“  на ул. „Асен Златаров“ №11 от 10:30 ч. до 18:00 ч. , а в събота до 14:00 ч . Посланията ще бъдат оценявани от компетентно жури с председател Соня Миленкова от „Ауреа Артис“. Най-добрите, естествено, ще получат награди.

Навръх празника 14 февруари  от 14:30 ч. Дървото на влюбените (пред Доходното здание) ще “разцъфне” с уникално направените от всички русенци валентинки.  На място най-сръчните участници в конкурса ще получат оригинални бутикови награди.

По традиция всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от организаторите и индивидуално послание за любовта и приятелството.

 

Ако желаете да се включите в инициативите и се нуждаете от повече информация, моля обадете се на тел:

088 428 6411 –Марияна Георгиева, СНЦ “Дунавско сияние”

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/