Пропускане до съдържанието на страницата

До края на октомври гласуваме за снимка на публиката на сайта на Фондация „Русе – град на свободния дух“

сряда, 19 октомври 2016

До края на октомври гласуваме за снимка на публиката на сайта на Фондация „Русе – град на свободния дух“

От 59 автори с 253 снимки журито на фотоконкурса „Запази духа на Русе“ номинира  17 автори с 26 снимки.

59 автори с 253 снимки участваха в третото издание на фотоконкурса „Запази духа на Русе“. След прецизна селекция журито с председател известният актьор и фотограф Симеон Лютаков номинира 17 автори с 26 снимки, водено от изискването за оригиналност и качество на творбите.

От днес фотографиите са качени на сайта на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ и всеки, който желае, може да гласува до 31 октомври 2016 г. за най-добрата снимка на сайта на Фондацията – http://free-spirit-city.eu/fotokonkurs. Снимката, която събере най-много харесвания, ще получи Наградата на публиката.

Организаторите се извиняват за забавянето на номинирането, но заседанието на журито бе отложено заради професионални ангажименти на Симеон Лютаков.

На 3 ноември 2016 г. във фоайето на Доходното здание русенци ще могат да видят изложба на всички номинирани фотографии. Официалното откриване на експозицията е от 18,00 часа, тогава ще бъдат връчени и наградите на победителите.

Припомняме, че тази година фотоконкурсът е в две категории – художествена и репортажна фотография. В него имаха право на участие професионалисти и любители, без ограничение във възрастта. Организатори на фотоконкурс 2016 са ОП „Русе арт“ –  Клуб на дейците на културата и звено „Туризъм“ на Община Русе в партньорство с Дружеството на журналистите-Русе към Съюза на българските журналисти обявяват третото издание на фотоконкурса „Запази духа на Русе“.
 

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/