Пропускане до съдържанието на страницата

Инж. Димитър Наков поздрави Николае Барбу по повод встъпването му в длъжност като кмет на Гюргево

петък, 24 юни 2016

Вчера, в сградата на Община Гюргево се проведе официална церемония по повод встъпването в длъжност на Николае Барбу като кмет на Община Гюргево, след преизбирането му на този пост.

На събитието присъстваха зам.-кметът по устройство на територията на Община Русе инж. Димитър Наков,  зам.областният управител на Област Русе Валентин Колев, изпълнителният директор на Еврорегион Данубиус Лили Ганчева, официални лица, общински съветници и депутати от Гюргево и региона.

По време на церемонията инж. Наков поздрави г-н Барбу, като заяви, че преизбирането му за пореден мандат е доказателство за добре свършена работа. „Вярвам, че ще продължите да работите за по-добрия стандарт на живот на Вашите съграждани“.

 От своя страна г-н Барбу каза, че е щастлив, че ще може да продължи да работи върху предстоящите за изпълнение проекти. „Вярвам, че ще съхраним добрите си отношения с Община Русе, които през последните години успяхме да заздравим“, допълни още кметът на Община Гюргево, Николае Барбу.

На церемонията в Община Гюргево бяха избрани председател на Общинския съвет, както и се извърши тайно гласуване за избор на зам.-кметове.

Преди официалната церемония инж. Наков беше на среща с г-н Барбу, където връчи подарък на преизбрания кмет – поздравителен адрес от името на Пламен Стоилов и икона на Света Богородица, която ще заеме място в колекцията на гюргевския кмет.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/