Кметът Пенчо Милков отличи и държавните шампиони по баскетбол за момичета. Старши треньорът Магдалена Атанасова-Миланова получи плакет „Заслужил треньор“

четвъртък, 22 юли 2021

Вчера кметът Пенчо Милков отличи състезателките от клуб „Дунав Русе 2016“ за извоюваното в началото на юли в Русе първо място на Държавното първенство по баскетбол за момичета до 14 години.

След като преди две години станаха шампиони до 12 години, момичетата спечелиха публиката в зала „Дунав“, както и финалният мач срещу силния отбор на „Берое“ Стара Загора.

„В момента вие сте силата и гордостта на града ни. Благодаря ви, че донесохте тази награда в Русе“, поздрави ги градоначалникът, като благодари на треньорския екип и семействата на състезателките за усилията, които полагат.

„Щастлив съм, че само за 5 години клубът се разви толкова много и продължава да приема все повече деца“, сподели председателят Младен Ганчев.

Шампионите от „Дунав Русе 2016“ са водени от треньора Руслан Русев и старши треньора Магдалена Атанасова-Миланова, която бе удостоена  с плакет „Заслужил треньор“ за отдадеността в подготовката на децата и успехите на отбора.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/