Пропускане до съдържанието на страницата

Кметът Пенчо Милков разговаря с ректора на Икономическия университет във Варна

сряда, 22 юни 2022

Кметът на Община Русе посрещна в кабинета си ректора на Икономическия университет във Варна проф. Евгени Станимиров във връзка с представянето на книгата му "Многомерна стратегия за вашия бизнес" в Русе.
 

"Стратегията е в основата на всеки успех и съм сигурен, че в книгата Ви ще открия неща, които да приложа и в управлението на общината", каза Милков.

Професорът подчерта, че изданието не е насочено единствено към бизнеса. То е плод на житейския му път през последните 22 години, но е написано едва за 22 дни.
Според кмета в Русе към книгата ще има голям интерес, защото русенци са известни с предприемаческия си дух. Той даде за пример ученичките от МГ „Баба Тонка“ Ния Неделчева и Александра Василева, които само преди дни откриха националния форум за Зелената сделка с участието на президента Румен Радев и множество европейски и български политици с идеята си за производство на брикети от кафени утайки.

 

Проф. Станимиров и кметът разговаряха за бъдещето на българското образование и възпитаването на дейни млади хора. Обсъдени бяха двете нови производства, които чуждестранни компании предстои да започнат в Русе, като кметът подари на Станимиров и новосъздадения инвестиционен профил на Общината.
 

Книгата “Многомерна стратегия за вашия бизнес" беше представена вчера в зала „Европа“ на Доходното здание пред ученици, студенти, научни преподаватели и представители на бизнеса. Книгата представя на читателите на разбираем език как да изградят многомерна – стъпка по стъпка – стратегия за бизнеса си; как сами да направят диагностика на фирмата си; да опознават и разграничават клиентите си, за да може правилно да изготвят оферти; да откриват и усвояват пазарни ниши; да извеждат уникални предложения за продажба; да дефинират цели и да разработват тактики в рамките на стратегическите коридори, които са избрали – всичко това пречупено през призмата на ефективността и възвръщаемостта на инвестициите.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/