Пропускане до съдържанието на страницата

Кметът Пламен Стоилов откри петото автомобилно изложение Русе 2017

петък, 02 юни 2017

Днес, на паркинга на магазин МЕТРО, стартира провеждането на автомобилно изложение, което ще продължи до 4-ти юни. На официалното откриване присъства и кметът Пламен Стоилов, който определи събитието като празник, който подхожда на Русе и пожела на добър час на изложението.

Участници от най-различни сфери на автомобилната индустрия показаха на жители и гости на града новостите в автомобилните продукти. Изложението вече е традиционно за града и това е петото му издание.

Организаторът на събитието, СКАР, е сдружение с председател Цветелина Панталеева, обединяващо автомобилните сервизи в град Русе. Освен над 30 марки автомобили, в изложението взеха участие и други компании, свързани с автомобилния бранш, като автошколи, търговци на сервизно оборудване, резервни части, гуми и масла. Посетителите имаха възможност и да тестват някои от автомобилите. За почитателите на високите скорости на две колела имаше и атрактивни мотоциклети, а за професионалисти и търговци – изложбени камиони. Събитието включи и темата за безопасно шофиране на дневен ред в програмата си.

В обособена зона бяха разположени специални автомобили от град Русе – състезателни и за офроуд, ретро коли и лодки. Всички участници са шампиони в национални състезания. В специалната зона, посетителите имаха възможност да наблюдават и макети на самолетчета, изработени от талантливи деца. За най-малките ентусиасти също бяха подготвени забавления и подаръци, както и специална програма. Събитието се провежда с подкрепата на Община Русе, и е едно от най-добре възприеманите и очаквани събития от русенци. Изложението е шанс да се види целият автомобилен сектор, събран на едно място.

Порше Варна представиха някои от най-атрактивните модели на марката AUDI; на щанда на Ford бяха показани почти цялата гама на марката, включително лекотоварните автомобили; фирма Ес Транс представи второто поколение на кросоувъра на Nissan – Qashqai; София Франс Ауто и Peugeot представиха на посетителите последните новости от гамата си автомобили; фирма Веко Ойл ЕООД и SUBARU; добре познати модели SUV и кросоувър автомобили на различни марки; представители на SCANIA, които предложиха на вниманието на публиката своят нов модел камион; нови и добре познати модели на Mazda и Suzuki  бяха акцентите, на които заложиха от фирма Автосвят ООД; от Минчев Ауто представиха няколко нови автомобила, както и последни технологии, използвани от CITROEN; СИА КАР показаха новости в технологиите на последните си модели и др.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/