Пропускане до съдържанието на страницата

Кметът Пламен Стоилов връчи златна значка „Русе“ на изпълнителния директор на Регионалния офис за трансгранично сътрудничество Николета Минку

четвъртък, 31 октомври 2019

Днес кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов заедно със заместник-кмета по европейско развитие д-р Страхил Карапчански се срещнаха с изпълнителния директор на Регионалния офис за трансгранично сътрудничество Кълъраш за границата Румъния-България г-жа Николета Минку и Славена Желева-Петрова от Регионалния офис.

Русенският градоначалник изрази признателност за подкрепата и доброто сътрудничество с Община Русе през годините, което изключително е спомогнало за реализирането на значими трансгранични проекти. Сред тях са рехабилитацията на булевард „Тутракан“, изработването на съвместен Мастер план Русе-Гюргево за  устойчиво интегрирано развитие на  региона, както и за реализацията на едни от най-значимите проекти, които в момента се изпълняват - новата кейова стена, ремонта на булевард „Липник“ и на Пантеона на възрожденците, както и предстоящото обновяване на бул. „Трети март“.

В знак на уважение г-н Стоилов връчи златна значка „Русе“ на г-жа Минку  за високи заслуги и принос в развитието на устойчиво сътрудничество в Българо-румънския трансграничен регион. Г-жа Минку, която има български корени, благодари за признанието. Тя високо оцени професионализма на експертите в Община Русе и заяви, че също се радва за постигнатите успехи в развитието на трансграничния регион.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/