Пропускане до съдържанието на страницата

Колективен договор между работодатели и синдикати беше подписан днес в Русе

петък, 21 октомври 2016

Днес, кметът Пламен Стоилов положи своя подпис под тристранен трудов договор между Община Русе, представители на синдикатите и работодателите.

Страни по договора от Община Русе бяха г-н Стоилов, неговият заместник в ресор „Хуманитарни дейности“ Иван Григоров и Сашо Щерев – началник отдел „Образование, младежки дейности и спорт“.

Подписи положиха представителите на синдикатите - Пламен Атанасов – областен координатор и председател на Общ КС на Синдикат на Българските учители - Русе, Гицка Харизанова от КТ „Подкрепа“ и Елена Маждракова от Независим Учителски Синдикат. Работодателите бяха с представителство от страна на Анета Христова от Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България и Илия Костов от Сдружението на директорите в средното образование в Република България.

„Уверявам Ви, че нашето партньорство, като дългогодишно и много добро, ще продължи да сближава позициите ни в съвместната работа. Разчитам на Вас, за това бъдете сигурни в моята подкрепа“, каза кметът в началото на срещата.

Тази година няма отчетени съществени изменения в договора. Той е с продължителност две години и традиционно се подписва между страните с водене на конструктивен диалог и разбирателство.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/