Пропускане до съдържанието на страницата

Красен Кралев награди Русе на тема "Отдих и спорт"

четвъртък, 22 септември 2016

Вчера, на официална церемония в залата за  пресконференции в Министерството на младежта и спорта в София бяха връчени грамотите „Кмет на месеца“ на победителите в конкурса за месец юли на тема „Отдих и спорт“. Сред отличените е и кметът на Община Русе Пламен Стоилов.

Красен Кралев, министър на младежта и спорта, връчи грамотата на зам.-кмета по хуманитарни дейности Иван Григоров. Г-н Григоров изказа своите благодарности от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов и сподели, че активно ще продължават да утвърждават Русе като водещ спортен център и ще насърчават всички възрастови групи за активна физическа дейност.

На официалната церемония присъства и изпълнителният директор на "Бранд Медия България“ Боян Томов, както и представители на местната власт.

Спечелилият в категория „Общини с население от 20 до 50 000 души“ Иван Алексиев, кмет на община Поморие, получи своя приз от известния бивш волейболист Любо Ганев, а носителят на 4 медала от олимпиади Йордан Йовчев връчи грамотата на победителя в категория „Общини с население до 20 000 души“ Диана Овчарова, кмет на община Ивайловград. Вече повече от 4 години Порталът на българските общини KMETA.bg, е единственият организатор на конкурсите „Кмет на годината“ и „Кмет на месеца“.

Надпреварите са определяни като изключително полезни, защото засилват конкуренцията между тях и популяризират добрите практики в местната власт. Темата в „Кмет на месеца“ всеки път е различна, а номинираните са 15 кметове на общини в България. Те са разделени на 3 категории, според населението им. Средно, всеки месец около 30-40 000 души гласуват за своите фаворити на специалната платформа в KMETA.bg.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/