Пропускане до съдържанието на страницата

Кръстовището на „Олимп“ се затваря за движение през уикенда

четвъртък, 12 май 2022

Градският транспорт и МПС ще се движат по обходни маршрути

         От 14.05. (събота) до 15.05. (неделя) включително се затваря за движение на МПС бул. „Липник“ в района на кръстовището с ул. „Никола Петков“ и ул. „Захари Стоянов“ („Олимп“). Ремонтните дейности са във връзка с изпълнението на обект: „Рехабилитация на бул. „Липник“ от кръгово кръстовище при бул. „Цар Освободител“ до кръгово кръстовище на КАТ, гр. Русе“.

         Движението на МПС ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

         1. При движение от кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“ в посока КАТ, по ул. „Тича“ и по ул. „Петрохан“ към бул. „Липник“;

         2. В обратна посока от посока КАТ кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“, по ул. „проф. Димитър Баларев“, ул. „Потсдам“, ул. „Тулча“, ул. „Доростол“ към бул. „Цар Освободител“;

         3. Автобусни линии с №12, 15, 16, 18, 20, 30, и 33 ще ползват същите обходни маршрути;

         4. Тролейбусни линии №2, 13 и 21 от кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“ в посока КАТ ще се движат по ул. „Плиска“, ул. „Тулча“, ул. „Потсдам“ и покрай Търговски център „МОЛ-Русе“ до бул. „Липник“ и по маршрута си. В обратна посока от бул. „Липник“ покрай Търговски център „МОЛ-Русе“, ул. „Потсдам“, ул. „Тулча“, ул. „Доростол“, бул. „Съединение“ и от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ по маршрута си.

         При неблагоприятни метеорологични условия е възможно ремонтните дейности да продължат и през следващите 24 до 48 часа, за което гражданите ще бъдат своевременно уведомени.

         Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели в горепосочения период.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/