Пропускане до съдържанието на страницата

Лиляна Павлова идва в Русе за бизнес форум

четвъртък, 12 май 2016

Кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов ще вземе участие в бизнес форум, който ще се проведе на 13 май, в зала „Европа“ на Доходното здание, с начален час - 11 часа.

Събитието е организирано от вестник “24 часа” и е част от националната кампания “Региони в растеж”, която включва поредица от публикации и събития - срещи на местната власт с местния бизнес.

Участие във форума ще вземат още Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството, Валери Белчев, изпълнителен директор на Фонда на фондовете, народният представител Пламен Нунев, кметове на общини от региона и др.

Целта на кампанията е да изследва кои са неизползваните ресурси и възможности за стимулиране на местните икономики. Това е национална платформа, чрез която власт и бизнес да си подадат ръка и да работят заедно за просперитета на регионите. Русе е третата спирка по пътя на кампанията, като дискусията с участието на общински власти, инвеститори, държава и местната общественост ще е посветена на възможностите за развитие на регион Централен Северен (включващ областите Русе, Велико Търново, Габрово, Разград и Силистра).

Участниците във форума ще търсят отговори на въпросите:

• кои са големите инвестиционни проекти в региона

• кои са секторите с най-голям потенциал за растеж

• кои са приоритетите на новата местна власт

• от какво има нужда местният бизнес

Партньори в кампанията са най-голямата работодателска организация КРИБ и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия. Основен спонсор на кампанията е СИБанк.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Последни Новини

виж всички новини >

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/