Пропускане до съдържанието на страницата

Любо Ганев участва в демонстрации по волейбол в Русе

вторник, 26 април 2016

Именитият волейболист Любо Ганев се срещна днес със зам.-кмета по хуманитарни дейности Иван Григоров, зам.-кмета по комунални дейности Наталия Кръстева, с председателя на Общински съвет-Русе проф. Христо Белоев и директора на ОП „Спортни имоти“ Веселин Богданов.   

„За нас и град Русе е чест и гордост, че такъв велик спортист е приел предизвикателството да се включи в инициативата „Русе – европейски град на спорта“ и да даде пример на подрастващите в нашия град“, заяви г-н Григоров.

 Любо Ганев участва във волейболни демонстрации в зала "Академик" в РУ „Ангел Кънчев“. Инициативата е организирана от Русенския университет „Ангел Кънчев“, в рамките на кампанията „Русе – Европейски град на спорта“ и в сътрудничество с Община Русе. Наред със студентските отбори по баскетбол и волейбол в празниците участват отборите по двата спорта на ПГЕЕ „Апостол Арнаудов“, баскетболният отбор на ПГИУ „Елиас Канети“ и волейболният отбор на МГ „Баба Тонка“.

Целта на инициативата е да популяризира волейбола и сред учениците, студентите и да направи съпричастни към масовия спорт всички русенци.

Проектът се реализира по програма "Русе - Европейски град на спорта 2016", с финансовата подкрепа на  Общинска фондация "Русе - град на свободния дух" и ВН - социален проект на Еконт.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/