Пропускане до съдържанието на страницата

Научна работилница за малки изследователи отваря врати в Русе

понеделник, 27 март 2017

Второто издание на Научна работилница за малки изследователи ще започне на 1 април 2017 година от 10 часа /за деца от 4 год. до 8 год. /и от 11:30 часа/ за деца от 8 год. до 12 год./, с времетраене 60 мин. в „BH Кафе – Библиотека“ гр. Русе, ул. „Добруджа“ №4. Инициативата е по проект на Сдружение „Европейски инициативи без граници“ и се реализира с подкрепата на Фондация „Русе – град на свободния дух“, Фондация „Еконт“ и „Строително оборудване“ ООД.

Благодарение на експериментите, които ще се проведат по време на научните работилници, децата ще могат да видят, чуят, пипнат, вкусят и усетят света, който ги заобикаля.

Научните експерименти ще се извършват от самите деца под ръководството на научен ръководител. Експериментите ще са с различна трудност, ще стимулират различни сетива и ще са напълно безопасни за приложение от момичетата и момчетата в бели престилки.

Организаторите са осигурили нужните материали за експеримента, децата ще разчитат на съдействие и ще се научат да правят изводи и обобщения от резултати. За малките изследователи са предвидени и много изненади.

Входът е свободен. За записвания и повече информация можете да се обръщате на  тел. 0888246367 – Благовеста Ценова или да изпратете съобщение на Facebook страница „Научна работилница за малки изследователи“.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/