Нови началници поеха два от отделите в Община Русе

вторник, 08 юни 2021

Нови началници поемат отделите „Правно-нормативно обслужване“ и „Строителен контрол“. Това са Елена Тодорова и Радослав Бакърджиев.

Началникът на Отдел „Правно-нормативно обслужване“ в Община Русе Елена Тодорова е завършила специланост Право в Русенския университет, където е и докторант по гражданско и семейно право. Вече повече от година работи в правния отдел на Община Русе. Тя оглави отдела, след като досегашният началник Искрен Илиев стана директор на Дирекция „Правни дейности“.

Радослав Бакърджиев е завършил средното си образование в Математическа Гимназия „Баба Тонка“ в Русе, профил „Информатика“. Дипломирал се е като строителен инженер, специалност „Строителство на сгради и съоръжения“ в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Трудовият му стаж е започнал в Община Русе като стажант по програмата „Старт в кариерата“ в отдел „Устройствени планове и кадастър“. Впоследствие работи и в отдел „Контрол по строителството" – сега „Строителен контрол“. Според Радослав Бакърджиев спазването на правилата спомага за създаването на по-добро и отговорно общество.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/