Пропускане до съдържанието на страницата

Обявление за конкурс за длъжността „ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР – Пътно/Транспортно строителство” в отдел „Техническа инфраструктура и инвеститорски контрол“ към дирекция „Устройство на територията и контрол по строителството”

вторник, 23 октомври 2018

О Б Я В Л Е Н И Е

 

Община Русе със седалище и адрес: 7000 гр.Русе, пл. „Свобода” № 6 на основание чл. 90, ал. 2 и чл. 91, ал. 1 от Кодекса на труда и Заповед № ЧР 69/19.10.2018 г. на Кмета на Община Русе

 

ОБЯВЯВА КОНКУРС

за длъжността „ГЛАВЕН ИНСПЕКТОР – Пътно/Транспортно строителство” в отдел  „Техническа инфраструктура и инвеститорски контрол“ към дирекция „Устройство на територията и контрол по строителството” – 1 /едно/ работно място при следните условия:

 

І. Минимални и специфични изисквания за длъжността и допълнителни умения и квалификация:

А. Минимални изисквания за заемане на длъжността, съгласно Класификатора на длъжностите в администрацията:

1. Степен на образование – бакалавър

2. Години на професионален опит – 2 години

Б. Специфични изисквания, допълнителни умения и квалификация:

1. Професионална област на висшето образование: Технически науки със специалност в областта на пътното или транспортното строителство.

2. Професионален опит: най-малко 2 години в областта на пътното или транспортно строителство.

3. Да познава и прилага действащите закони и подзаконовите нормативни актове към тях: Закона за устройство на територията, Закона за движение по пътищата, Закона за пътищата, Закона за собствеността, Закон за собствеността и ползването на земеделските земи, Закона за опазване на земеделските земи, Закона за местното самоуправление и местната администрация, Наредби на Общински съвет – Русе и др.

4. Личностни умения и компетентности: умения за анализиране и разглеждане на проблемите в дълбочина, познаване и ползване на нормативните актове, свързани с дейността на служителя; умения за изграждане и поддържане на добри отношения вътре и извън администрацията, познаване на правилата на администрацията и административната среда; умения за ясна и целенасочена комуникация по служебни въпроси с адекватна детайлизация и подбор на аргументи. 

 

ІІ. Начин на провеждане на конкурса:

1. Проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания.

2. Решаване на тест

3. Интервю

 

ІІІ. Вид правоотношение: Трудово - споразумение по чл. 107, при спазване изискванията на чл. 107а от Кодекса на труда.

 

ІV. Необходими документи:

1. Заявление за участие в конкурса /свободен текст/;

2. Автобиография европейски формат;

3. Диплома за завършено висше образование, специалност в областта на пътното или транспортното строителство /оригинал и фотокопие/;

4. Документи удостоверяващи продължителността на професионалния опит в областта на пътното или транспортно строителство /оригинал и фотокопие/.

Данните, които се събират и обработват  в приложените документи са само за целите на конкурса и няма да бъдат предоставяни на трети страни.

 

V. Място и срок за подаване на документите за участие:

Подаването на документите за участие в конкурсната процедура се извършва лично или чрез пълномощник в срок от 1 /един/ месец от публикуването на обявлението за конкурса на адрес: гр. Русе, пл. „Свобода“ № 6, Община Русе, ІІ етаж, стая 204, отдел „Човешки ресурси“, всеки работен ден от 08.30 часа до 12.00 часа и от 13.00 часа до 17.30 часа. Задължително е представянето на оригиналите на копираните документи за сверяване от служителите определени да приемат документите. Телефон за контакти тел. 082/ 506-665 и 082/ 506-777.

                       

VІ. Общодостъпно място, на което ще се обявяват списъците и други съобщения във връзка с конкурса: на информационното табло на входа на Община Русе, намиращ се на ул. „Петър Берон“ и на електронната страница на Община Русе.

 

VІІ. Кратко описание на длъжността по длъжностна характеристика:

 Контролни и съгласувателни функции по устройствените планове и инвестиционните проекти за обекти на територията на Община Русе в областта на транспортното строителство.

 

Длъжностна характеристика за конкурсната длъжност се предоставя на кандидатите, за да се запознаят с нея, от отдел „Човешки ресурси “.

 

 ПЛАМЕН СТОИЛОВ

Кмет на Община Русе

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/