Пропускане до съдържанието на страницата

Осветяват пешеходни пътеки с LED прожектори в Русе

вторник, 18 януари 2022

Общинското предприятие „Комунални дейности“ продължава осветяването на пешеходни пътеки в Русе с LED прожектори. За подобряване видимостта на шофьорите такива бяха поставени на бул. „Цар Освободител“, както и на ул. „Чипровци“ преди кръстовището на бл. „Олимп“.


В ход са и ремонтът и подмяната на уличните лампи в Русе с ново LED осветление. Служителите са отстранили и редица неизправности на осветлението в селата Семерджиево, Червена вода, Ново село, кварталите “Средна кула” и “Долапите”, и в гр. Мартен.


През последния месец групата за ремонт на тротоари е положила тротоарни плочи пред бл. 213 в “Чародейка” и по ул. „Захари Стоянов“, бетоново покритие в подлеза на Психодиспансера и на ул. „Видин“.


За същия период общинските строителни бригади са асфалтирали участъци от алея „Бели брези“, алеята към бл. 56 в кв. “Дружба 3”, пространството пред бл. 29 в кв. “Здравец” и са ремонтирали улиците „Тинтява“, „Матей Попов“, „Згориград“, “Стоян Михайловски“, „Муткурова“,  „Петрохан“, „Солун“, бул „Мидия- Енос“ и др.


Извършени са над 40 поправки на общинската кабелна мрежа на различни места на територията на общината.


Обработени са 26 преписки и сигнали на граждани.


Месечния отчет за дейността на общинското предприятие „Комунални дейности“ може да видите тук.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/