Пропускане до съдържанието на страницата

Проведе се работнически турнир по мини футбол на игрищата в Спортен Комплекс „Олимпия“

понеделник, 05 юни 2017

На 03.06.2017 г. на игрищата в Спортен Комплекс „Олимпия“ се проведе работнически турнир по мини футбол, организиран от Работнически Клуб „Спорт и здраве – Русе“,  под егидатата на кмета на Община Русе.

В него взеха участие отборите на 9 русенски дружества: ВиК ООД,  БТБ – България АД,  Митница  Русе,  Приста Ойл Холдинг ЕАД,  Холеман България ООД, Държавно Предприятие „Пристанищна Инфраструктура“, Ирим ЕООД,  Атлас Копко България ЕООД  и Метро кеш енд кери България ЕООД.

След оспорвана игра и много положителни емоции победители станаха представителите на:

1-во място - ВиК ООД

2- ро място - Ирим ЕООД

3-то място - Атлас Копко България ЕООД 

Купите и медалите на призьорите бяха връчени от г-н Костадин Пързулов – почетен председател на Българска Работническа Федерация „Спорт и здраве“ /осигурила купите за призьорите/ и дългогодищен ръководител на работническия спорт в България и г-н Сашо Щерев – началник отдел „Образование, младежки дейности и спорт” в Община Русе.

Основна цел на работнически клуб „Спорт и здраве“ е да провежда инициативи за разкриване, утвърждаване и развитие на работническият спорт в Община Русе. В тази връзка, в спортния календар на клуба за 2017 година е предвидено организирането и провеждането на още 6 работнически турнира по плажен тенис, теглене на въже, бадминтон, тенис на маса, плажен волейбол и тенис на корт.

Спортът в свободното време е важно и необходимо средство в борбата срещу стреса и заседналия начин на живот, а всички социално отговорни работодатели, които подпомагат и инвестират в работническия спорт на практика доказват, че здравето на техните служители е корпоративен приоритет.

Предстоящи мероприятия -  24.06.2017 г. – работнически турнири по плажен тенис и теглене на въже. Място на провеждане Спортен Комплекс „Ялта“.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/