Пропускане до съдържанието на страницата

Ремонтни дейности ще затворят за два дни кръстовището на Ялта

четвъртък, 19 май 2022

От 21.05. (събота) до 22.05. (неделя) включително се затваря за движение на МПС бул. „Липник“ в района на кръстовището с ул. „Дебър“ и ул. „Лозен планина“ (кръстовище Ялта). Промените са във връзка с изпълнението на обект: „Рехабилитация на бул. „Липник“ от кръгово кръстовище при бул. „Цар Освободител“ до кръгово кръстовище на КАТ, гр. Русе“.

Движението на МПС ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:

1.      При движение от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ с бул. „Липник“ в посока КАТ, по бул. „Цар Освободител“, бул. „Съединение“, ул. „Плиска“, ул. „Тулча“ и по ул. „Никола Петков“ към бул. „Липник“;

2.      В обратна посока от посока КАТ към кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“, по ул. „Никола Петков“, ул. „Тулча“, ул. „Доростол“, бул. „Съединение“ към бул. „Цар Освободител“;

3.      Градските автобусни и тролейбусни линии с №2, 12, 13, 15, 16, 18, 20, 21, 30 и 33, както и междуселищните линии, движещи се по бул. „Липник“, ще ползват същия обходен маршрут.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели в горепосочения период.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/