Пропускане до съдържанието на страницата

С демонстративна програма и награждаване завърши проектът на СК „Калагия“

понеделник, 24 октомври 2016

На площад „Свобода“, пред сградата на Община Русе, се проведе заключителното събитие от проекта на  Сдружение Спортен клуб „Калагия"  - „Аз и моето семейство, аз и моите приятели обичаме спорта ушу и тайчи“, реализиран по програма „Русе – Европейски град на спорта 2016“ с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“.

Приветствия към публиката и участниците поднесе ръководителят на проекта и председател на Сдружение спортен клуб „Калагия“ Мария Неделчева – двукратен европейски шампион по тайчичучан и шаолин чуан.

„Преди 6 месеца родители на практикуващи деца приеха предизвикателството на съвместните тренировки и успяха блестящо да осъществят идеята, която донесе изключително приятни преживявания, по-добро взаимно разбиране и уважение. В нашия проект се включиха деца и родители членове на „Калагия“, които живеят в Панама, Китай, Тайван. Всички те се представиха смело, всеотдайно и вдъхновено“, разказаха организаторите.

Зрителите наблюдаваха програма от упражнения за подготовка на тялото, психиката и духа, както и комплекс от техники в бойното изкуство ушу.Публиката се наслади и на изпълнение на балет „Импулс“към ОМД – Русе.

Най-активните участници в цялостното реализиране на проекта бяха отличени с купи и грамоти. След награждаването майсторите от „Калагия“ направиха демонстрация по ушу и тайчи. 

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/