Пропускане до съдържанието на страницата

С изложба ще бъдат обявени победителите във фотоконкурса „Обичаме Русе“

петък, 17 ноември 2023

На 19 ноември /неделя/ от 11:30 ч. ще се състои церемонията по награждаването в четвъртото издание на Националния фото конкурс „Обичаме Русе“. Събитието се организира от Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ и Община Русе и с подкрепата на „Холлеман България“ ООД и „Тива Плюс“ ООД.

Всички, включили се със свои професионални и любителски снимки в надпреварата, са поканени на площад "Свобода" (фонтана пред сградата на Общината), където ще бъде открита изложба с отличените от журито фотоси.

Наградите за всеки раздел ще бъдат връчени от заместник-кмета на община Русе и председател на Управителния съвет на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ Златомира Стефанова. Ще стане ясна и снимката фаворит на публиката, спечелила гласуването в социалната мрежа, която също ще бъде отличена с награда.

Организаторите уточняват, че ако времето е дъждовно, награждаването ще се проведе във фоайето на Доходното здание в същия час.

Националният фотоконкурс „Обичаме Русе“ има за цел да покаже красотата на най-големия крайдунавски град, както и всичко хубаво, което се случва в него.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/