Пропускане до съдържанието на страницата

Симеон Лютаков връчва наградите от фотоконкурса "Запази духа на Русе"

вторник, 01 ноември 2016

Изложбата на номинираните снимки от фотоконкурса „Запази духа на Русе“ ще бъде открита във фоайето на Доходното здание на 3 ноември 2016 г. от 18:00 часа. Тогава ще бъдат обявени победителите и ще бъдат връчени наградите.

В тазгодишното трето издание на конкурса участваха 59 автори с 253 снимки, но журито с председател Симеон Лютаков след прецизна селекция номинира 17 автори с 26 снимки, които ще бъдат подредени в експозицията. 

Припомняме, че тази година фотоконкурсът е в две категории – художествена и репортажна фотография. В него имаха право на участие професионалисти и любители, без ограничение във възрастта. Организатори на фотоконкурс 2016 са ОП „Русе арт“ –  Клуб на дейците на културата и звено „Туризъм“ на Община Русе в партньорство с Дружеството на журналистите-Русе към Съюза на българските журналисти.

Тази година Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ остана съпричастна към фотоконкурса и го подкрепи логистично. Номинираните фотографии бяха качени на сайта на Фондацията, където се проведе онлайн гласуването за Награда на публиката. Фондация „Русе – град на свободния дух“ освен това пожела да даде и своя награда. 

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/