Пропускане до съдържанието на страницата

Светлините на коледната елха грейват на 1 декември

сряда, 29 ноември 2023

На 1 декември /петък/ в 18 ч. ще грейнат светлините на коледната елха в Русе. За втора поредна година символ на коледно-новогодишните празници в града става голямото естествено дърво пред сградата на Община Русе.

По традиция в празника ще се включат и най-очакваните гости - Дядо Коледа и Снежанка. В 17:30 пред сградата на Общината ще започне празничната програма, с която младите изпълнители ще провокират чувствата ни за доброта, обич и миротворство. Свои изпълнения ще представят талантите на Детска вокална група „Слънце“ с ръководител Наталия Константинова и Детско-юношески фолклорен ансамбъл „Зорница“ с ръководители Милена Михова и Добрин Райчев  към Общинския детски център за култура и изкуство. Общинският Младежки дом ще бъде представен от Мажоретен състав „Екстрийм“ с ръководител Вероника Миланова и Студио за поп и джаз пеене „Икономов“ с ръководител Вили Икономов.

Водещ на събитието ще бъде Десислава Николова.

Празникът ще постави началото на многообразие от събития, включени в Коледно-новогодишния фестивал на Община Русе за 2023 г.

Програмата можете да видите тук.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/