Ученици от ОУ „Иван Вазов“ се запознаха с административните правила в Община Русе

петък, 11 юни 2021

Четвъртокласници от Клуб „Свят и личност“ на ОУ „Иван Вазов“ се запознаха отблизо с нормативни уредби и административната работа на Община Русе днес.

Учениците и техният класен ръководител Татяна Петрова бяха посрещнати от заместник-кмета Енчо Енчев, който даде разяснения в какво се изразява дейността му като заместник-кмет. Децата имаха възможност да надникнат зад кулисите на местната администрация, да изразят своята позиция като жители и граждани на Русе и да зададат своите въпроси към Енчо Енчев.

Някои се вълнуваха дали той има почивни дни и с какво друго би се занимавал, ако не е управник. Други търсиха мнението му за днешните ученици и за какво мечтае. Заместник- кметът отговори на всички въпроси и сподели любопитни факти от историята на Русе.

След импровизираното интервю възпитаниците на ОУ „Иван Вазов“  не пропуснаха  да поставят и няколко въпроса от обществено значение, срид които ще бъдат ли построени още детски площадки в града и как общината ще се справи с вандализма, разпространен сред подрастващите.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/