Пропускане до съдържанието на страницата

Въвежда се временна организация на движението по улиците „Филип Станиславов“ и „Зорница“

вторник, 30 ноември 2021

Със заповед на кмета на Община Русе от 25.11.2021 г. се въвежда временна организация за безопасност на движението (ВОБД) на ул. „Филип Станиславов“ в участъка от ул. „Изгрев“ до ул. „Зорница“ и на ул. „Зорница“ в участъка от ул. „Слави Шкаров“ до бул. „Христо Ботев“ за обект: „Реконструкция и подмяна на съществуващи довеждащи водопроводи от ПС II подем до ПС III подем“. Срокът на действие на ВОБД и за двете улици е до 24.12.2021 г. включително.

По проект ул. „Филип Станиславов“ не се затваря за движение на МПС, като строително монтажните работи (СМР) ще се извършват със заемане на северното платно. Движението на МПС и пешеходците ще се осъществява  двупосочно по южното платно и по незаетите тротоари.

Ул. „Зорница“ в участъка от ул. „Слави Шкаров“ до бул. „Христо Ботев“ също не се затваря за движение на МПС. Строително монтажните работи (СМР) ще се извършват със заемане на части от уличното платно.

Призовават се водачите на МПС и пешеходците да се движат по незаетите части от уличните платна и тротоарите, с повишено внимание и при стриктно спазване на поставената пътна сигнализация.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/