Пропускане до съдържанието на страницата

Водният цикъл затваря на два етапа ул. „Хан Крум“

вторник, 06 декември 2022

       Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в ЦГЧ, гр. Русе“, считано от 07.12. до 31.12.2022 г. включително ул. „Хан Крум“ се затваря за движение на МПС на два етапа. На първи етап в участъка от кръстовището с ул. „Проф. Асен Златаров“ до кръстовището с ул. „Д-р Петър Берон“ и на втори етап - в участъка от кръстовището с ул. „Д-р Петър Берон“ до кръстовището с ул. „Борисова“.

     Движението на МПС и на превозните средства от масовия градски транспорт при затварянето на ул. „Хан Крум“ и на двата етап ще се осъществява по обходен маршрут от кръговото на бул. „Цар Освободител“ в посока ул. „Борисова“ по бул. „Ген. Скобелев“, ул. „Борисова“ до ул. „Константин Иречек“.

Движението на МПС по ул. „Симеон Велики“ става двупосочно в участъка от ул. „Проф. Асен Златаров“ до ул. „Д-р Петър Берон“.

      Движението на Автобусна линия №19 в посока „МЕТРО“ ще се осъществява по обходен маршрут от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ по бул. „Ген. Скобелев“, ул. „Борисова“, ул. „Константин Иречек“ и от там по маршрута си.

      Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути.

 

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/