Пропускане до съдържанието на страницата

Временно се затваря за движение ул. „Йордан Йовков“ в кв. „Средна кула“

петък, 07 януари 2022

От 10.01.2022 г. до 28.02.2022 г. включително се затваря за движение на МПС ул. „Йордан Йовков“ в кв. Средна кула, в участъка от ул. „Димитър Талев“ до след ул. „Грудово“.

Промяната се налага във връзка с изпълнение на обект: „Реконструкция и доизграждане на ВиК мрежи в кв. Средна Кула и кв. Долапите, изграждане на отвеждащ колектор и реконструкция на прилежащата ВиК мрежа“.

Движението на МПС ще се осъществява, както следва:

         - по обходен маршрут от ул. „Димитър Талев“ по останалите отворени за движение улици с повишено внимание и при стриктно спазване на поставената пътна сигнализация, съгласно проекта;

         - автобусни линии №6 и 15 ще се движат по обходен маршрут от ул. „Йордан Йовков“ по ул. „Димитър Талев“, ул. „Тодор Страшимиров“, ул. „Харманли“  и по ул. „Сини вир“ към кв. „Долапите“ и обратно;

         - автобусна линия №7 няма да се изпълнява за периода на временната организация. Курсовете до стрелбището на кв. Долапите ще бъдат поети от автобусна линия №15.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения транспорт да се пренасочат към спирките по посочените по-горе обходни маршрути.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/