Пропускане до съдържанието на страницата

Зам.-кметът г-жа Наталия Кръстева поздрави участниците в международното състезание „Дунавски звездички“

събота, 12 май 2018

В зала „Локомотив“ се състоя откриването на Международното състезание „Дунавски звездички“, чиято първа част по спортна гимнастика за момчета и момичета до 10-годишна възраст се провежда днес.

Заместник-кметът по комунални дейности г-жа Наталия Кръстева се включи с приветствие към участниците, като им пожела успех и ги насърчи да продължават да бъдат упорити, да спортуват и служат за добър пример. Тя връчи поздравителен адрес от името на кмета на Община Русе г-н Пламен Стоилов на председателя на Спортен клуб „Акро“ г-н Димитър Митев. В него се казва: „Осъществяването на подобна инициатива насърчава младото поколение да води активен начин на живот и да обича спорта – важни ценности, които възпитават и надграждат личността. Поздравявам Ви за организацията и инициативността!“.

Участие вземат 67 момчета и момичета от клубовете АКРО - Русе, “Локомотив - Тончо Тодоров” - Русе, “Светкавица” Търговище, “Левски” София, “Етър стил” Велико Търново, “Юнак” Хасково, “Динамо” Румъния и Молдова. Втората част от Международния турнир „Дунавски звездички“ ще е по художествена гимнастика и ще се състои на 26 май, а на 27 май ще се проведе зонално първенство по масова гимнастика.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/