Пропускане до съдържанието на страницата

Зам.-кметът Иван Григоров награди участниците в "Каменица Фен Купа" 2018

неделя, 10 юни 2018

Днес, на стадион „Дунав”, зам.-кметът по хуманитарни дейности в Община Русе Иван Григоров награди участниците в регионалния полуфинал на Каменица Фен Купа 2018.

Регионалната титла спечелиха момчетата от тима на „Сокол“ (Русе), които станаха първи в шестия регионален полуфинал на Фен Купа 2018 за областите Русе, Разград, Силистра и Търговище. Тяхната победа им осигури билет за националните финали в турнира, които ще се проведат през септември.

Финалният мач изправи шампионите срещу техните подгласници „ФК Мечките Ирим“ (Русе). Последният съдийски сигнал дойде при резултат 1:0 за „Сокол“, след като Айгюн Ешремов порази противниковата врата в средата на първото полувреме.

В почивката преди заключителното дерби посетителите станаха свидетели на още един много нестандартен мач между фен клуба на „Астън Вила“ и фен клуба на „Дунав“ Русе. Тази среща беше доста по-резултатна и завърши с 3:1 за „Астън Вила“, в чиито редици играеха „Радостта на народа“ Божидар Искренов и мениджър „Събития“ в „Каменица“ АД Кирил Глушков.

Третото място от регионалната надпревара в Русе остана за момчетата от „Фортуна“ (Разград), а четвърти се наредиха миналогодишните регионални шампиони „А-отборът“ (Русе). Почетното отличие „Най-спортсменски отбор“ беше присъдено на „ТМ Технолоджи“ (Русе). По време на награждаването бяха връчени и няколко индивидуални приза за най-отличилите се футболисти. За „Най-добър вратар“ беше обявен Вежди Тефиков от „Фортуна Разград“, а за „Най-атрактивен състезател“ Гено Генов от „Мечките Ирим“. Сред специалните награди беше и рамкирана картичка с автограф от капитана на „Астън Вила“ за сезон 2017/2018 Джон Тери, осигурена от фен клуба на „Астън Вила“ „Bulgarian Lions”. Новият горд собственик на уникалната награда стана Джан Зеки Сезаи от „А-отборът“, който беше обявен за „Най-сърцат защитник“. Неговият съотборник Георги Георгиев също изпъкна по време на мачовете и организаторите и съдиите решиха да го поощрят на сцената с оригинална футболна топка LEGEA.

Посетителите на стадион „Дунав“ също се сдобиха с много награди. По традиция, организаторите на турнира и техните партньори LEGEA, Telenor, БАМФ и Rexona ощастливиха почти 600 гости с награди като бирена чаша, футболна топка, оригинална фланелка на италианския „Палермо“ и високотехнологична GPS фитнес гривна.

Следващият шанс за феновете да се докоснат до уникалните емоции на Фен Купа 2018 е в София на 29, 30 юни и 1 юли.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/