Пропускане до съдържанието на страницата

Зам.-кметът Иван Григоров откри "Каменица Фен Купа" 2018

събота, 09 юни 2018

Днес, на стадион „Дунав“ в Русе се проведе официалното откриване на шестия регионален полуфинал на Каменица Фен Купа 2018. На събитието присъстваха заместник-кметът по хуманитарни дейности в Община Русе Иван Григоров, председателят на ОС на БФС Русе Димитър Димитров и г-н Кирил Глушков – мениджър Събития в „Каменица“ АД. Сред официалните гости бяха и „Радостта на народа“ Божидар Искренов и шефът на футболните съдии в Русе Любомир Войков.

„Благодаря на организаторите, че провеждат това чудесно състезание, което тук в Русе, безспорно, се превръща в един прекрасен празник“, заяви г-н Григоров и пожела на участниците здраве, спортен дух и много победи.

Турнирът Каменица Фен Купа се провежда за 16-та поредна година и е най-масовият любителски футболен турнир. В регионалните полуфинали, взимат участие 32 отбора от четири областни града. Русе беше представен от 18 отбора, Силистра – от 3 отбора, Разград – от 7, а Търговище – от 4.

Над 80 отбора от областта се включиха в тазгодишните квалификации на Фен Купа. Откриването на турнира в крайдунавския град за поредна година беше придружено с много емоции. Настроението беше подсилено и от интересен демо-мач между сборен тим на община Русе и журналисти срещу ветераните на ФК „Дунав“, който завърши с резултат 4:2 за ветераните.

Футболният празник на Фен Купа 2018 в Русе продължава и утре с фазата на директните елиминации. Името на новия регионален шампион ще стане ясно веднага след финалния мач, който започва в 13:00 ч. В почивката преди него ще се проведе още един много интересен мач между фен-клубовете на „Астън Вила“ и „Дунав“ Русе.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/