Пропускане до съдържанието на страницата

Заместник-кметът инж. Димитър Наков се срещна с екипа на Граждански дейности към полигон

четвъртък, 29 юни 2017

Днес, заместник-кметът по устройство на територията в Община Русе инж. Димитър Наков се срещна с екипа за Граждански дейности към Полигон „Ново село“ с капитан Кортни Пейс - ръководител на екипа, щабен сержант Робърт Рицема - главен сержант на екипа, специалист Брадли Робинсън - сержант по граждански дейности, капитан Милен Раданов - командир на Рота за гражданско-военно сътрудничество. На срещата присъстваха още Спасимир Димитров - директор на дирекция „Обществен ред и сигурност“, Иван Чехларов - старши инспектор в отдел "Транспорт" и Петко Добрев - началник отдел „Управление при кризи“.

Тема на дискусия беше предстоящо изложение на българска и американска военна техника през месец юли, която ще премине под формата на конвой през границата ни с Румъния и ще се установи за няколко часа на територията на град Русе, за да могат желаещите граждани да я разгледат отблизо. Участниците обсъдиха варианти за локацията на машините и организацията по преминаването на Дунав мост. 

Гостите от САЩ споделиха, че са впечатлени от облика на град Русе и изразиха благодарност за съдействието и добрата комуникация. Следващият месец, след Русе, конвоят ще продължи обиколката си със следваща спирка Велико Търново, с. Ново Село и София, а преди престоя си у нас ще премине през Унгария и Румъния.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/