Пропускане до съдържанието на страницата

12-тото издание на мотосъбора в Русе отново в памет на Ивайло Андреев

понеделник, 20 юни 2016

На стадиона на хижа „Приста“, кметът на Община Русе Пламен Стоилов присъства на 12-тия национален мотосъбор, проведен в памет на Ивайло Андреев. Събитието беше организирано от мотоклуб „The Тhunders“.

Мястото на събитието бе избрано заради по-голямото пространство, по-удобната логистика и сантимента от последния проведен събор там преди години.

Тази година програмата започна с почетна обиколка на града, молитва от отец Георги в памет на Ивайло Андреев, музика на живо и разнообразни съпътстващи събития.

Кметът благодари на организаторите, поздрави присъстващите и сподели впечатленията си: „Радвам се, че мотосъборът се радва на популярност и през тази година. Стадионът на хижа „Приста“ предлага всички необходими условия за спортни демонстрации и забавления“. Стоилов изрази увереност, че и завбъдеще това събитие ще продължава да обединява хората.

В двудневния мотосъбор се включиха над 1500 души от Гърция, Румъния, Сърбия и България, а дванадесет мотоклуба от страната взеха участие.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/