Пропускане до съдържанието на страницата

Благодарствен плакет от „Спортен клуб Триатлон – Далян“ получи кметът Пламен Стоилов

понеделник, 10 юли 2017

Днес председателят на „Спортен клуб Триатлон – Далян“ Русе Миглена Ангелова връчи плакет на кмета Пламен Стоилов с благодарност за оказваната подкрепа при осъществяването на тазгодишната Балканиада по триатлон, провела се от 7-ми до 9-ти юли на гребната база в лесопарк „Липник“.

Г-жа Ангелова отправи пожелания към кмета да продължи да насърчава спорта в община Русе и обяви имената на шестте русенски участници, спечелили медали:

 

Балканиада - Акватлон:

Мевсин Махмуд – златен медал в категория „Джуниър“;

Константин Велков – сребърен медал при мъже-аматьори във възрастова група

Държавно първенство:

Дарен Кирилов – държавен шампион;

Павел Димитров – бронзов медалист;

Николета Ганчева – бронзов медалист;

Никола Великов – бронзов медалист.

 

Г-н Стоилов заяви, че се гордее с успешно проведеното спортно събитие и със завоюваните отличия на русенските състезатели, като заяви, че винаги ще оказва необходимата подкрепа и съдействие.

В надпреварата участваха над 250 състезатели от България, Румъния, Турция, Хърватска, Словения и Македония, както и индивидуални участници от Израел, Гърция и Америка.

В продължение на три поредни години Община Русе подкрепя „Спортен клуб Триатлон - Далян“ в организирането на Държавни първенства по триатлон, спомагайки популяризирането на спорта сред децата и подрастващите.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/