Пропускане до съдържанието на страницата

"Булстрад Арена" празнува първи рожден ден със сертификат от CEV

петък, 22 юли 2016

БУЛСТРАД АРЕНА е официално сертифицирана от CEV (Confederation European Volleyball)и БФВ (Българска Федерация Волейбол) за провеждане на волейболни мачове от най-висок международен ранг. Новината идва в навечерието на първия рожден ден на залата, който ще отбележим на 23 юли. Усилията на Инвеститорите и мениджмънта е волейболът да стане един от основните колективни спортове в залата през следващите няколко години. През 2018 година БУЛСТРАД АРЕНА ще бъде част от световното първенство по волейбол, което ще се проведе в България и Италия. Проведени са предварителни разговори с волейболния “Левски”, някой от международните квалификационни мачове на отбора да се проведат в Русе. От два месеца в тренировъчните зали отвори врати и школата на Владо Николов, която привлича все повече хора от различни възрасти.

В навечерието на първата си година, БУЛСТРАД АРЕНА може да се похвали с над 35 успешно проведени спортни и развлекателни събития от локален и международен ранг. Повече от 40 000 са посетителите на едно от най-функционалните и модерни спортни съоръжения в България. Поставените цели за първата година са изпълнени и залата бе въведена успешно в експлоатация и активно управление на календара.

Усилията на Инвеститорите, мениджмънта и екипа на залата през есента и следващата година е да се постигне устойчив модел на всяко едно ниво и всички процеси, като се предложат на организаторите и посетителите нови продукти и услуги, които да генерират по-високи приходи и да затвърдят усещането в посетителите за незабравимо преживяване. Сериозни са усилията на мениджмънта в посока на румънския пазар и да бъде наложена БУЛСТРАД АРЕНА като зала с трансгранично значение за спорта и културата.

БУЛСТРАД АРЕНА е вече фактор в развлекателния и спортен живот в България и най-динамично развиващото се мултифункционално съоръжение. С откриването на залата на 23 юли 2015 г. се пише нова история в цялостния подход при развитието на спортни зали в България. През изминалата година висока оценка за организацията на събитията и управлението си залата получи от спонсорите, организаторите, министъра на спорта, шефове на български и международни федерации и клубове, медии и гости.

Календарът на БУЛСТРАД АРЕНА до края на годината ще предложи на Русе и гостите на града имена като Васко Василев, Дзукеро, Лили Иванова, Камен Донев, нови спортни събития, както и такива от изминалия сезон, към които има голям интерес и очакване.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/