Пропускане до съдържанието на страницата

„Десант на книгата“ превръща Русе в център на съвременната литература

сряда, 15 септември 2021

Над тридесет български писатели, издателства и литературни клубове от цялата страна ще превърнат Русе в център на съвременната литература.

Със своята своеобразна „атака“ от книги и автори, клуб „Мечтание“ кани всички русенци и гости на града да посетят изложението-базар „Десант на книгата“, организиран със съдействието на Община Русе.

Събитието ще се състои на 17, 18 и 19 септември на площад „Свобода“.

В първия ден гостите ще могат да се запознаят с участниците в изложението. На 18 септември ще бъдат представени новите заглавия за 2021 година, а вечерта ще бъде празненството по случай 5-годишнината от учредяването на Дамски писателски клуб „Фортуна“.

“Десантът” ще докосне най-малките читатели с прекрасни и интересни книжки, лично представени от авторите.

В почивните дни ще има работилници за създаване на комикси и илюстрации с Неда Малчева и Стоян Димов и литературни занимания.

„Десантът на книгата“ се провежда за втора година. Събитието се организира с подкрепата на Еконт, ЕМЦ Дистрибюшън ЕООД и ДПК „Фортуна“.

Пълната програма ще откриете тук.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/