Пропускане до съдържанието на страницата

Днес от 18 ч. в Пленарна зала е срещата на русенци с изпълнителите по Водния цикъл

четвъртък, 07 юли 2022

Община Русе напомня на гражданите, че срещата с представители на възложителя и фирмите изпълнители по Водния цикъл ще се проведе днес от 18 ч. в Пленарна зала в сградата на местната администрация.
Срещата е организирана от Община Русе и цели на гражданите да бъде дадена яснота, както за състоянието на настоящите, така и за предстоящите строително-ремонтни дейности до края на проекта. На място русенци ще могат да зададат въпросите си лично към възложителя и изпълнителите му относно организацията, качеството и неуредиците при изпълнение на ВиК проекта, които често биват погрешно адресирани до местната администрация.
Проблемите с неспазването на сроковете за изпълнение, некачественото възстановяване на пътните настилки, замърсяването на околните площи и липсата на сигнализация за шофьорите и пешеходците продължават. Поради това кметът Пенчо Милков е твърдо решен Общината да съди дружеството за причинените вреди върху градската среда.
Припомняме, че проект „Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД – Русе“ е с възложител водоснабдителното дружество в Русе и се финансира със средства на Кохезионния фонд, държавния бюджет и собствени приходи.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/