Пропускане до съдържанието на страницата

Дни преди карнавала - ателиета за изработка на маски, карнавален грим и уъркшоп по латино танци в центъра на Русе

понеделник, 19 юни 2017

В седмицата преди най-цветното и мащабно събитие от летния културен календар „Русенски карнавал 2017“, в центъра на града ще се проведат различни съпътстващи инициативи.

На 20-ти и 21-ви юни, от 18.00 до 19.00 ч. пред сградата на Съда - открит урок по салса с Ангел Филиповски и танцьорите от салса-клуб „Фламинго“. В уъркшопа мога да включат малки и големи, без ограничение на възрастта.

От 21-ви до 24-ти юни, от 11.00 ч. до 13.00 ч. и от 17.00 ч. до 20.00 ч. пред сградата на Съда ще бъде отворено Ателие за направа на карнавален грим. Младежи-доброволци от Гърция, Португалия, Испания, Италия ще демонтрират и помагат на всички желаещи да научат тайните на веселия и атрактивен карнавален грим.

От 22-ри до 24-ри юни, включително, от 17.00 ч. до 20.00 ч.,  в градинката пред Доходно здание ще бъде отворено Ателие за направа на карнавални маски. Главен ментор ще е известинят русенски художник Валентин Георгиев.

На 22-ри юни, от 19.00 ч., пред сградата на Съда, Духовият оркестър с диригент Димчо Рубчев, ще изпълни различни произведения от своя репертоар - популярни и джаз мелодии.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/