Пропускане до съдържанието на страницата

Хиляди русенци посрещнаха новата 2018-а на площада

вторник, 02 януари 2018

Хиляди русенци и гости на града посрещнаха заедно Новата година на площада пред Общината. Там беше и кметът Пламен Стоилов, който ги поздрави броени минути преди настъпването на 2018-а година.

„Изминалата 2017-а беше успешна за Русе година. Продължаваме с реализацията на големите инфраструктурни проекти, които ще променят изцяло облика на нашия град. Защото заедно сбъдваме мечти“, заяви кметът Стоилов.

По традиция русенци чуха и речта на Президента Румен Радев преди да си честитят Новата година и да се насладят на пищната празнична заря в небето над центъра на града.

Главни действащи лица в Новогодишната нощ бяха любимците на младото поколение - Павел и Венци Венц. С атрактивното си сценично поведение и най-големите си хитове, хип-хоп дуото се погрижи за неповторимото празнично настроение на русенци.

По традиция, навръх Нова година оркестър и солисти от ФТТ „Найден Киров” сгряха публиката със своите изпълнения и с подобаващото новогодишно хоро, което се изви на площада.

Концертът бе заключителното събитие от Коледно-новогодишния фестивал Русе 2017, организиран от Община Русе.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/