Пропускане до съдържанието на страницата

Изпълнение на СМР за обновяване за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

сряда, 21 юни 2017

О Б Я В А

 

до заинтересованите лица и общественост

 

На основание чл.4, ал.2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда - ОВОС (ДВ бр.25/2003г., изм. ДВ бр. 3/2011 г.)

 

ОБЩИНА РУСЕ

с адрес гр. Русе, п. код 7000, площад „Свобода” №6

 

съобщава

на засегнатото население, че има инвестиционно предложение за:

 

„Изпълнение на СМР за обновяване за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“ за:

Многофамилна жилищна сграда в гр. Русе, ул. „Доростол“ №156, блок „Охрид“

 

Местоположение на инвестиционното предложение: Община Русе, гр. Русе, ул. „Доростол“ №156, блок „Охрид“, ПИ с идентификатор 63427.1.126.1 по кадастралната карта на гр. Русе, кв. 338.4 по плана на гр. Русе;

собственост: Сдружение на собствениците на многофамилна жилищна сграда ул. „Доростол“ №156, блок „Охрид“,гр. Русе.

 

Инвестиционното предложение предвижда:

Подмяна на дограма, полагане на външна топлоизолационна система по стени, подмяна хидроизолация и полагане на топлоизолационна система по покрив, подмяна на съшествуващи парапети; въвеждане на енергоспестяващо осветление в общите части; изпълнение на нова мълниезащитна инсталация и съпътстващи строителни и монтажни работи, свързани с изпълнението на мерките за енергийна ефективност и съответното възстановяване на общите части на сградата.

 

За контакти: инж. Станислав Данев – старши експерт в дирекция УТКС, тел. 0882  89 83 35


Писмени становища и мнения се приемат в РИОСВ – Русе, гр. Русе 7000, „Придунавски булевард” № 20, п.к. 26 и в отдел „Екология” на Община Русе, ул. „Олимпи Панов” №6.

 

ПЛАМЕН СТОИЛОВ

Кмет на Община Русе,

 

 

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/