Пропускане до съдържанието на страницата

Кметът Пламен Стоилов откри архитектурна изложба

понеделник, 09 януари 2017

Днес във фоайето на Доходно здание кметът на Община Русе Пламен Стоилов откри архитектурна изложба, организирана от Камара на архитектите в България и Регионална колегия – Русе.

На събитието присъстваха още зам.-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков и главният архитект на Община Русе арх. Живка Бучуковска.

В своето обръщение към присъстващите на откриването на изложбата,кметът Пламен Стоилов поздрави организаторите с подетата инициатива и заяви, че подобни събития са повод за гордост за града. „Желая Ви много успешни инициативи, олицетворяващи развитието на град Русе като център, насочен към наукатаи изкуството“ – каза още русенският градоначалник.

Основен принос за реализацията на архитектурната изложба имат арх. Мария Стефанова – Костадинова – председател на Регионална колегия на Камара на архитектите в България, както и арх. Златина Йорданова – председател на Съюз на архитектите в България – дружество Русе.

Изложбата показва работата на колегията през последните 5 години, както и това, което е проектирано и реализирано върху частни и общински обекти.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/