Пропускане до съдържанието на страницата

Кметът Пламен Стоилов откри международния турнир по спортни танци в "Монбат Арена"

събота, 24 ноември 2018

Днес и утре, в „Монбат Арена“ се провежда Международен турнир по спортни танци „WDSF WORLD INTERNATIONAL OPEN RUSE 2018“. Кметът Пламен Стоилов откри Световното първенство по спортни танци.

Такъв престижен турнир, с едни от най-добрите състезатели в света, му отива на Русе. Гордея се с този прекрасен празник и благодаря на Елена и Иван Деспотови, с които всяка година го организираме. За мен е чест да обявя Международния турнир за открит“, заяви кметът на Община Русе. Той пожела на всички участници да дадат всичко от себе си, защото публиката се наслаждава на техните изпълнения, красота и феерия и нека най-добрият да победи.

Кметът Пламен Стоилов получи благодарствен плакет от президента на Българската федерация по спортни танци г-н Иван Деспотов.

Тазгодишното издание на първенството се осъществява с подкрепата на Община Русе, Българска федерация по спортни танци и Клуб по спортни танци „Настроение“.

В състезанието се включиха танцови двойки от над 25 държави, сред които Италия, България, Русия, Холандия, Чехия, Молдова, Румъния, САЩ и други. Тази година в надпреварата вземат участие над 300 двойки.   

 

25.11.2018 (неделя)

10:00 ч. – НАЧАЛО НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР

14:00 ч. – НАЧАЛО МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР (предварителни кръгове)

18:00 ч. – ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ и ФИНАЛИ МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/