Пропускане до съдържанието на страницата

Кметът Пламен Стоилов поздрави „Булмаркет“ за 20-тата годишнина на фирмата

вторник, 10 май 2016

Кметът Пламен Стоилов поздрави ръководството и екипа на „Булмаркет“ на тържеството по случай 20 години от създаването на фирмата. Това се случи тази вечер в ресторанта на хотел „Дунав“. На събитието присъстваха областният управител Стефко Бурджиев, председателят на Общинския съвет проф. Христо Белоев, главният архитект на Общината - арх. Живка Бучуковска, зам.-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева и други гости, бизнес партньори и приятели.

Г-н Стоилов подари на г-н Станко Станков, управител на „Булмаркет“, икона на Света Богородица.

„За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод 20-тата годишнина от създаването „Булмаркет ДМ“ ООД. Това е индустриалната визитка на Русе. През годините вие доказвате висок професионализъм, устойчиво развитие и просперитет. Щастлив съм да споделя днешния ден с вас, защото 20 години са един внушителен период, благодарение на който днес заемате важно място в икономическото развитие на града“, заяви кметът. Той пожела на ръководството и служителите на фирмата да бъдат достойни представители на бизнеса в България. 

Поздравителни слова поднесоха още областният управител Стефко Бурджиев и председателят на ОбС проф. Христо Белоев. „20 години е достатъчно време за една фирма да покаже стабилност, а „Булмаркет“ е една от емблемите на Русе“, заяви проф. Белоев.

„Всичко, което сме направили, сме го направили стъпка по стъпка. В момента конкурираме лидерите в нашия бранш по света. Гордея се, че имаме 850 работници и служители, а за миналата година оборотът на фирмата е 660 млн. лева. Пожелавам си след още 20 години да се видим отново тук“, заяви в словото си г-н Станков.

За доброто настроение на неговите гости се погрижиха музикантите от „Акага“, Трио „Тенорите“, водещият Камен Воденичаров и др.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/