Пропускане до съдържанието на страницата

Кметът Пламен Стоилов присъства на общо събрание на БФВ

вторник, 19 юни 2018

Днес кметът на Община Русе Пламен Стоилов поздрави ръководството на Българската федерация по волейбол по случай общото събрание, което провеждат в Русе. На събитието присъстваха инж. Данчо Лазаров – президент на БФВ, Любомир Ганев – вицепрезидент на федерацията, Тони Николов – изпълнителен директор.

Г-н Стоилов изказа уважението си към дейността на Българската федерация по волейбол и насърчи ръководството да продължава да организира изнесени събрания в различни градове от страната. Кметът на Русе представи и проектите, които Общината реализира в момента с европейско финансиране и пожела успех на общото събрание.

На срещата беше обсъдена темата за предстоящото Световно първенство по волейбол 2018, което ще се състои в "Арена Русе" от 12 до 18 септември. В Русе ще пристигнат волейболисти на Бразилия, Холандия, Франция, Канада, Египет и Китай. Старт ще дадат отборите на Холандия и Канада на 12 септември от 14:00 часа, а финалът на двубоите в „Арена Русе“ ще е между Китай и Бразилия на 18 септември от 20:30 часа.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/