Пропускане до съдържанието на страницата

Кметът Пламен Стоилов връчи парична премия на ФК „Дунав“ за оставането в Първа лига

четвъртък, 23 май 2019

Парична премияв размер на 20 000 лева за запазване на позицията на ФК „Дунав“ в Първа лига получиха днес футболистите на русенския клуб.

Наградата бе връчена от кмета Пламен Стоилов на треньора Людмил Кировна среща с футболистите, треньорите и ръководството на футболния клуб. Кметът благодари на целия отбор, както и на феновете, които го подкрепят, и пожела успех догодина отново в Първа лига.

„Давайте всичко от себе си, продължавате да радвате русенци, Община Русе ви подкрепя“, каза градоначалникът.Той допълни, че снощи е видял едни „дракони“, които са се борили за града си. По думите му „Дунав“ е оцелял по категоричен начин в тази тежка битка.    Стоилов каза още, че продължават подобренията по Градския стадион в Русе, а новият ВИП сектор ще е готов до началото на следващия сезон.

Народният представител Пламен Нунев, който също присъства на срещата поздрави момчетата, треньорите и ръководството на отбора. „Адмирации към вас. Убеден съм, че предстоят добри дни за „Дунав“, каза Нунев.

Д-р Симеонов изключително емоционално заяви, че днес се е събудил щастлив и благодари на всички, които са съпричастни с каузата „Дунав“. „Фк „Дунав“ не може да функционира без подкрепата на Общината“, каза още д-р Симеонов. Благодарности към футболистите си, ръководството, колегите и феновете отправи и треньорът на отбора Людмил Киров.

От името на съотборниците си капитанът Мартин Ковачев благодари за вниманието, което се отдава на труда на отбора и декларира, че той и съотборниците му ще дадат всичко от себе си за по-доброто представянена „Дунав“ догодина.„Нашият отбор показа, че заслужава да играе в Първа лига“, каза още Ковачев.

В края на срещата кметът Пламен Стоилов подари картини с изглед от красивия дунавски бряг на треньора на „Дунав“ Людмил Киров и на президента на клуба д-р Симеон Симеонов.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/