Пропускане до съдържанието на страницата

"МБМ Металуърк" разшири производството си в Русе

петък, 15 септември 2017

Днес официално бяха открити ново разширение на производствената сграда на „МБМ Металуърк ООД“ и нова автомобилна линия за прахово боядисване. На събитието присъстваха посланикът на Италия в България Н.Пр. Стефано Балди, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, зам.-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков, главният архитект на Община Русе арх. Живка Бучуковска, директорът на дирекция „Икономика и управление на собствеността“ Нели Миткова, президентът на Конфиндустрия България Мария Луиза Мерони; управителят на „МБМ Металуърк ООД“ Адриано Орланди, гости, сътрудници, предприемачи и служители във фирмата.

Г-н Орланди заяви, че събитието е изключително важно и се дължи преди всичко на доброто сътрудничество с местната власт и безпрецедентната подкрепа на фирма „Мерони“     .

„С откриването на новото предприятие доказваме, че с постоянни усилия и желание успешно интернационализираме производството“, заяви г-жа Мерони и увери, че именно Русе е подходящото място за това.         

В приветствието си към присъстващите, г-н Стоилов определи стъпката към разширяване на производството като сигурно доказателство, че градът се развива като добро място за инвестиции и поздрави ръководството на „МБМ Металуърк“ и „Мерони“ за професионализма и приноса им за утвърждаване на Русе като индустриален център с високи перспективи.

„МБМ Металуърк ООД“ е фирма, съществуваща на българския пазар от 2005 г., като част от собствеността на италианската фирма „Мерони“, основана  през 1963 г. Работи с международни фирми, обхващащи широка гама от сектори: автомобилостроене, производство на мотоциклети, домакински електроуреди, мебели, градинска техника, части за асансьори, фитнес и вендинг машини.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/