Пропускане до съдържанието на страницата

Министърът на финансите Владислав Горанов проведе работна среща с кмета Пламен Стоилов и неговия екип

вторник, 25 октомври 2016

Днес, министърът на финансите г-н Владислав Горанов проведе работна среща с кмета Пламен Стоилов и неговия екип. На срещата, в кабинета на г-н Стоилов, присъства и народният представител от ПП ГЕРБ г-н Пламен Нунев.

„Високо оценяваме Вашето посещение в Русе и подкрепата Ви за нашия град“, заяви кметът Стоилов и благодари за отпуснатите 1 млн. лева за реконструкцията на Градския стадион в Русе. По време на срещата беше отчетена и оказаната помощ за санирането на 43 жилищни сгради в общината през тази и следващата година.

„Харесва ми начина, по който работите в екип с Пламен Нунев и неговите колеги. Последователни сте и успявате да реализирате важни за общината проекти“, заяви министър Горанов по време на срещата. Той беше категоричен, че ще продължи да лобира за Северна България и ще остане един от защитниците на проекта за автомагистрала от Русе до София. Приятно съм изненадан от факта, че Русе е много по-различен от преди, което лично мен като български министър ме удовлетворява. Живеете в един красив европейски град“, каза още министър Горанов след разходка в центъра на Русе и среща с колегите си от НАП.

Кметът Пламен Стоилов увери, че заедно с екипа си, търси финансови инструменти, за да изпълни поетия пред русенци важен ангажимент – да се ремонтират целево улици,  тротоари и междублокови пространства в града. По този повод министър Горанов заяви, че правителството ще помогне с част от финансирането на инфраструктурата, като догодина ще осигури средства за изграждането на нови тротоари в града.

В края на визитата в Общината, кметът Стоилов връчи на министър Горанов статуетка – умалено копие на Паметника на свобода. По-късно днес, министър Горанов проведе работна среща и в Митница Русе.    

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/