Пропускане до съдържанието на страницата

Над 550 участници в Международния турнир по свободна и класическа борба “Дан Колов - Никола Петров”

понеделник, 25 февруари 2019

Днес в Заседателна зала се състоя пресконференция по повод международния турнир по свободна и класическа борба „ДАН КОЛОВ – Никола Петров“, който ще се проведе от 28.02.2019 г. до 03.03.2019 г. в „Арена Монбат“.

На брифинга присъстваха кметът на Община Русе – Пламен Стоилов, Валентин Райчев - генерален секретар на Българска федерация по борба и олимпийски шампион, Георги Христов – журналист от в-к „Утро“, треньорите от клуб по борба „Юнак-Локомотив“ Борислав Рачев и Сава Семков.

„Благодаря на почетния председател на Българската федерация по борба Валентин Йорданов за това, което постига и прави за град Русе. Като домакини на престижния турнир очакваме да видим майсторство и да покажем, че продължаваме да сме един от спортните градове на България“, добави кметът Стоилов.

„Радвам се, че Русе е домакин на такъв голям форум, защото това е най-старият международен турнир, като тази година са се записали рекорден брой участници по борба“, добави още генералният секретар на БФБ Валентин Райчев.

Това е 57-то издание на най-авторитетния турнир по свободна и класическа борба за мъже и жени. В него ще се включат над 550 участника от всички континенти, от 45 държави, сред които Австрия, Беларус , България, Германия, Македония, Корея, Япония, Чили, Иран, САЩ и други.

Официалното откриване ще бъде на 28.02.2019 г. от 16:30 ч. в „Арена Монбат“, като участие ще вземат ФТТ „Найден Киров“ и акробатичен клуб „Локомотив“. Входът за всички срещи е свободен.

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин

Банер - Интегрирана система за градски транспорт Банер - Реконструиране и рехабилитация на пешеходната зона Банер - Ремонт на пет общински учебни заведенияБанер - Наука и образование за интелигентен растеж

Преброяване 2021 година Съвет за електронни медии Областен информационен център Аз и градът

Българо-швейцарска програма за сътрудничество Програма енергийна ефективност Balanced European Conservation Approach Реки на времето

Ремонт, прилагане на мерки за енергийна ефективност Изграждане на социални жилища Innterreg Life

Life Организация за управление на дунавски туристически район Външни аварийни планове на предприятията с опасни производства Пиц Русе Пиц Русе

https://www.livechatalternative.com/