Пропускане до съдържанието на страницата

Обществено обсъждане за организация на движението по бул. "Бозвели" ще се проведе на 11 юли

понеделник, 10 юли 2017

ПОКАНА

ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ ПО ПРЕДВАРИТЕЛЕН ПРОЕКТ ЗА „ПОДРОБЕН  КОМУНИКАЦИОННО-ТРАНСПОРТЕН ПЛАН“ И „ПЛАН ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО“  ЗА БУЛ. „БОЗВЕЛИ“ В УЧАСТЪКА ОТ УЛ. „БОРИСОВА“ ДО КРАЯ НА УЛ. „СЕНТ УАН“ /ДО „САРАЙСКИ МОСТ“/.

На основание чл. 127, ал. 1 от Закона за устройство на територията във връзка с чл.72, ал. 1, чл. 34, ал. 3 и чл. 74 от Административнопроцесуалния кодекс съобщаваме, че в периода 04.07.2017г. – 11.07.2017г. се провежда процедура по запознаване и консултации за изработения „Подробен  комуникационно-транспортен план“ и „План за организация на движението“  за бул. „Бозвели“ в участъка от ул. „Борисова“ до края на ул. „Сент Уан“ /до „Сарайски мост“/.

Във връзка с изискванията на нормативната уредба Предварителния проект /ПП/ за „Подробен  комуникационно-транспортен план“ и „План за организация на движението“ на бул. „Бозвели“ в участъка от ул. „Борисова“ до края на ул. „Сент Уан“ /до „Сарайски мост“/ общественото обсъждане ще се проведе на 11.07.2017г. от 17:30 до 19:30 часа в Пленарна зала на Община Русе.

Възложител на проекта е Община Русе с адрес: гр. Русе, пл. „Свобода” № 6, лице за контакти: инж. Пенка Ангелова.

Изработването на ПП се фи­нансира от бюджета на Община Русе и се разработва от „БулМап“ ООД - Русе с проектант инж. Симеон Станчев. 

Цел на ПП на разширение на улица „Бозвели“ от кръстовището ул. „Борисова“ и бул. „Бозвели“, в обхвата на ул. „Струма“ и края на ул. „Сен Уан“. Проектът е необходим за продължаване на вече изградения бул. „Бозвели“ /от бул. Цар Освободител“ до ул. „Борисова“ и за осъществяване на преки и бързи връзки на южните жилищни районе на гр. Русе – „Чародейка“ и „Дружба“ със Западната промишлена зона, а в общ план и връзка на направлението Варна с направлението София.

ПП е на разположение на интересуващите се в сградата на общинска администрация Русе: гр. Русе, ул. „Олимпи Панов“ № 6, ет. 2, ст. № 9, всеки работен ден от 9.30 до 16.30 часа, както и на интернет страницата на Община Русе адрес: http://ruse-bg.eu.

Становища и мнения по ПП могат да се депозират в информационния център на Община Русе, на електронна поща pr@mayor-ruse.bg, както и по време на срещата за обществено обсъждане.

                       

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/