Пропускане до съдържанието на страницата

Обява - процедура за избор на кредитна институция за предоставяне на дългосрочен заем на Община Русе

петък, 28 април 2017

ОБЩИНА РУСЕ

О Б Я В А

Общинска администрация – гр.Русе обявява процедура  за Избор на кредитна институция за предоставяне на дългосрочен заем на Община Русе.

Изборът ще се проведе съгласно Процедура за избор на финансова или кредитна институция, или финансов посредник за получаване на кредит, приета с Решение на Общински съвет – гр.Русе № 433, съгл. протокол №18/31.01.2017г.

Описаниена процедурата: „Избор на кредитна институция за предоставяне на дългосрочен заем на Община Русе“, като предметът обхваща отпускане на дългосрочен кредит в размер на 10 000 000 (десет милиона) лева за Основен ремонт на първостепенна и второстепенна улична мрежа на територията на град Русе с възможност за усвояване на части в договорения срок за усвояване и погасяване в срок от 120 месеца от подписване на договора за кредит.

Вид на дълга– дългосрочен дълг, поет с договор за общински заем.

Методика за определяне на комплексната оценка - въз основа на  „икономически най-изгодна оферта” по следните критерии:

Показател: Годишен лихвен процент (%)  по кредита (ГЛП);

Показател: Надбавка (%) над лихвения процент при просрочие на главницата (Ндб);

Показател: Залог на вземанията (%)   (ЗВ);

Достъп до документацията – документацията за участие в процедурата и данни за финансовото състояние на общината са на разположение на Интернет страницата на община Русе в раздел „Финансово-стопански дейности“, секция „Избор на кредитна институция за предоставяне на дългосрочен заем на община Русе“.

Срок на валидност на офертата - 150 (сто и петдесет) дни и започва да тече от датата, определена за краен срок за получаване на оферти.

     

Място, срок и начин на подаване на офертите – срокът за подаване на офертите е до  17,30 часа на 06.06.2017г.  Оферти, постъпили след този срок се връщат и няма да бъдат разглеждани.

Офертите се представят в запечатан непрозрачен пликна следния адрес:

град Русе 7000

Община Русе

пл. „Свобода“ № 6

Информационен център-деловодство

Адрес, контакти и лице за контакти – Община Русе, гр.Русе 7000, пл. Свобода 6,  

Факс +359 82 83 44 43, e-mail: mayor@ruse-bg.eu, лице за контакт: Емилия Пенева – Директор на дирекция Финансово - стопански дейности – тел. 082 506 701.

 

ПЛАМЕН СТОИЛОВ

Кмет на Община Русе

 

ОБЯВА

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/