Пропускане до съдържанието на страницата

Празнична програма и водосвет в бившия дом „Св. Димитър Басарбовски“ по случай Деня на християнското семейство

вторник, 22 ноември 2022

Потребителите и персонала на Центъра за грижа за лица с психични разстройства /ЦГЛПР/ и Центъра за грижа за лица с различни форми на деменция /ЦГЛРФД/ в Община Русе отбелязаха по интересен начин Деня на християнското семейство.

Те изнесоха кратка празнична литературно-музикална програма, а след това бе отслужен и водосвет за здраве, успех и ползотворна бъдеща социална работа от енорийския свещеник отец Марин към храм „Успение Богородично“.

В тържеството взеха участие зам.-кметът Енчо Енчев, представители на социални услуги в Община Русе, доц. д-р Свилена Рускова – ръководител катедра „Мениджмънт и социални дейности“ и гл. ас. д-р Евгения Братоева от РУ „Ангел Кънчев“, както и директорът на дирекция „Хуманитарни дейности“ Катя Петрова.

Събитието завърши с вълнуващи изказвания на гостите, провокирани от резултатите, постигнати за кратко време в работата с потребителите. Отправиха се пожелания за здраве, успех и устойчиво развитие на двете социални услуги в грижата, подкрепата и мотивацията на тази специфична целева група за надграждане на умения.

 

виж всички >

Абонирайте се за нашия бюлетин
https://www.livechatalternative.com/